2326x600-mc-quickline-dock-dealerfinder@2

Volvo Penta Center

voor de beroepsvaart & industrie

Volvo Penta is een wereldwijd opererende leverancier van motoren en complete krachtsystemen voor de scheepvaart en industriële applicaties. De industriële motoren zijn geschikt voor statische, off-road toepassingen en het genereren van elektriciteit. De scheepvaartmotoren voor voortstuwing gecombineerd met generatorsets vormen daarbij een complete installatie.

Als Volvo Penta Center ondersteunt Terlouw haar klanten bij de aanschaf van motoren, vanaf het ontwerpstadium tot installatie en de aftermarket service.

Industriemotoren

Terlouw is door Volvo Penta AB aangewezen als center voor verkoop service en reparatie van Volvo Penta industriemotoren.

Power Generation & Off Road
Deze range van industriële motoren is op te delen in diverse rollend off road toepassingen en generatorgebruik (stationaire apparatuur). Denk hierbij aan generatorsets en pompen maar ook aan terreintrekkers en heftrucks. Door onze jarenlange ervaring midden in het hart van industrieel Europa was het vanzelfsprekend dat Terlouw de rol van Center op zich ging nemen.

De vermogens van de industriemotoren lopen uiteen van 129 tot 495 kW. Moderne SCR systemen maken het dat deze motoren voldoen aan de strenge EPA Tier 4i norm voor uitstoot van schadelijke stoffen (EU Stage 3B).

Volvo Penta industriemotoren worden op klantspecificatie gebouwd via een modulair systeem, van diverse typen zijn kant en klare powerpacks beschikbaar.

 

Download hier de Product Range brochure: Industrie motoren range

Download hier de GE brochure: GE-brochure

Download hier de VE brochure: VE-brochure

Beroepsvaartmotoren

De range van beroepsvaartmotoren van Volvo Penta loopt van 89 tot 551 kW.
Gezien de huidige trend van het “downsizen” en het combineren van meerdere kleine motoren voor de aandrijving van schepen is Volvo Penta hierin de ideale partner.

Brandstof is de grootste kostenpost voor de beroepsvaart ondernemer. Brandstofbesparing is dus in de huidige markt dé manier om geld te verdienen. Volvo Penta motoren zijn al jarenlang de meest zuinige motoren in hun klasse. De motoren zijn allen CCNR II gecertificeerd en leverbaar onder de meest voorkomende klasse eisen eventueel inclusief bijbehorend klasse certificaat.

Voor de zeevaart zijn de motoren leverbaar met IMO MARPOL certificaat. De compleet gecertificeerde generatorsets zijn leverbaar van 107 kVA tot 596 kVA. Verkrijgbaar met spanningsregelaars voor de meest voorkomende spanningen bij frequenties van 50 of 60 Hz.

 

Download hier de Product Range brochure: Marine Product Range 

Download hier de brochure: High Perform Brochure

Download hier de brochure: Heavy Duty Brochure

volvo-penta-center

Dit zeggen onze klanten:

“Denk je aan Terlouw Rotterdam, denk je aan Volvo Penta! Dit bedrijf verkoopt en repareert al meer dan 40 jaar dit merk, deze ervaring zie je gelijk terug in de kundigheid en expertise”
“De medewerkers bij Terlouw hebben letterlijk en figuurlijk groen Volvo Penta bloed door de aderen stromen”

Waarom uw Volvo Penta motor kopen bij Terlouw ? :

  • Eerlijke, transparante prijzen
  • Prijzen zijn altijd inclusief transport en verzekering
  • Sterke sales support (assistentie en ondersteuning bij de aanschaf / engineering)
  • Gecertificeerde Volvo Penta monteurs voor een perfecte inbedrijfstelling
  • Goede aftersales (hulp achteraf)
  • Alle onderdelen vanuit voorraad leverbaar
  • Vast aanspreekpunt voor onderhoud en reparatie aan uw motor