Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

monteur

Industrie

Eén van de hoofdpijlers van de industriële wereld is de mechanica. Vele soorten motoren en aanverwante machines houden de economie draaiend. Een storing is op zijn minst vervelend, en in het eerste geval zelfs riskant. Langdurige stilstand betekent letterlijk achteruitgang en kan enkele honderden tot miljoenen euro’s kosten.

Terlouw ziet het als een uitdaging om een machine zo snel mogelijk weer op gang te helpen. Onze mobiele service komt direct naar u toe. Waar u ook zit. Voor diverse machines hebben wij standaard onderdelen in huis, die we ter plekke kunnen vervangen, zodat u snel weer aan de slag kunt en de schade uiteindelijk beperkt blijft.

Beroepsvaart

Commerciële scheepvaart is voortdurend in beweging, elke minuut is kostbaar, zeker bij een storing. Terlouw weet als geen ander dat acute hulp noodzakelijk is! Waar nodig komen onze medewerkers direct naar de locatie van het schip om de storing op te lossen.

Terlouw staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar voor alle soorten (nood) reparaties. Een goede reparatie is vooral een kwestie van vertrouwen, met onze flexibele inzet en een schat aan expertise, zullen wij er alles aan doen om de storing te verhelpen, zodat u snel weer verder kunt met uw core business. Dat is onze standaard. Elke dag, waar ook ter wereld.

Offshore

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben alle benodigde papieren voor werkzaamheden op offshore platforms. Terlouw heeft zeer veel ervaring in de werkwijze van de offshore branche.

Onderhoudscontracten

Met een aantal bedrijven hebben wij langlopende onderhoudscontracten. Wij zorgen ervoor uw “downtime” tot het minimale beperkt blijft. Voor een complete service voeren wij ook reparaties, revisies en onderhoud uit op generatorsets, pompen, startlucht compressoren en andere motorgerelateerde componenten.