De motor achter uw succes!

Terlouw Rotterdam is één van de vooraanstaande specialisten in de verkoop, reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren. Dankzij onze kennis en méér dan 95 jaar ervaring kunnen wij wereldwijd de beste service verlenen. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en IJmuiden staan wij 24 uur per dag klaar om de industrie en beroepsvaart op weg te helpen.

Naast de dieselmotoren nemen wij ook andere componenten rondom de motor onderhanden. Dieselmotoren zijn onze passie, waar zijn ook staan of opereren!

Bedrijven kiezen voor ons vanwege onze expertise, service en snelheid. Onze getrainde medewerkers hebben stuk voor stuk hart voor kwaliteit! We kunnen sneller leveren dan wie ook. Door deze ijzersterke factoren zijn we uiterst flexibel! Dat is de motor achter ons succes!

Onze pluspunten

  • Snelle service en levering onderdelen
  • Expertise & Kennis
  • 24/7 bereikbaar en wereldwijde service
  • Gecertificeerde monteurs

Onze kernwaarden

Eerlijk, Open & Transparant
Betrouwbaar & Betrokken
Pro actief & Oplossingsgericht
Respect & Waardigheid

Dit zeggen onze klanten:

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”


Onze missie

Bedrijven in de beroepsvaart en industriële branche ondersteunen met het onderhouden, repareren, reviseren, vervangen en aanschaffen van dieselmotor(en) voor de diversen industriële constructies/installaties en/of schepen, met onze kennis, 24/7 service en snelheid, om uiteindelijk de continuïteit van de machine(s) te waarborgen en de kosten voor de klant zoveel mogelijk te beperken.

Faciliteiten

Terlouw Rotterdam beschikt over een ruim en modern bedrijfspand met bovenloopkranen en een goed geoutilleerde werkplaats. De werkplaats is zo ingericht dat complete vrachtwagens met industrie sets naar binnen gereden kunnen worden en desgewenst ter plaatse gelost kunnen worden. Zware bovenloopkranen kunnen lasten tot 10 ton direct van de vrachtwagen aftillen. Wij zijn eenvoudig te bereiken, we bevinden ons op het punt waar de snelwegen de A20 en de A13 bij elkaar komen. Het is ook mogelijk om af te meren aan onze eigen steiger in de Gantelhaven, hier is ook walstroom aanwezig.

Ons Team