Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Volvo scheepsmotoren

Als officieel Volvo Penta Center is bij Terlouw Rotterdam alle kennis beschikbaar omtrent deze robuuste motoren voor de (commerciële) scheepvaart. Dit betekent dat onze medewerkers specialisten zijn, en gebruikers kunnen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissing met betrekking tot de aankoop van, of het onderhoud aan, Volvo scheepsmotoren.

Dit gebeurt vanuit een splinternieuw, ruim en modern bedrijfspand, met bovenloopkranen in een goed geoutilleerde werkplaats. Veel zorg heeft het bedrijf bovendien besteed aan het milieubewust werken; alle medewerkers zijn dan ook VCA gecertificeerd.

Onderhoud en service Volvo scheepsmotoren

Wanneer Volvo scheepsmotoren specifiek onderhoud nodig hebben of aan revisie toe zijn, kan Terlouw Rotterdam deze werkzaamheden volledig voor haar rekening nemen. Omdat Terlouw bovendien een erkend Volvo Penta Center is, zijn vele onderdelen van de Volvo scheepsmotoren uit voorraad leverbaar.

Desgewenst kunnen klanten afmeren aan de eigen steiger in de Gantelhaven (Rotterdam) maar ook in IJmuiden zijn schepen ‘voor de deur’ aan te leggen. Wanneer dit makkelijker is, komen de service monteurs ook op locatie om werkzaamheden aan Volvo scheepsmotoren uit te voeren. Hiervoor beschikt Terlouw Rotterdam over verschillende moderne serviceauto’s.

Training

Tot slot bestaat ook de mogelijkheid om in het Volvo Penta Training Center een training te volgen. Kennis verhoogt immers het inzicht in de werking van de Volvo scheepsmotoren hetgeen zowel de bediening als het onderhoud ten goede komt.

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”