Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Volvo penta revisie

Volvo Penta is wereldwijd leverancier van onder andere scheeps- en industriële motoren. Zowel de nieuwe producten als de onderdelen en bijbehorende accessoires zijn verkrijgbaar via Terlouw Rotterdam in de online webshop (www.terlouwrotterdam.com).

Indien u advies nodig heeft met betrekking tot de keuze van de juiste onderdelen, dan staan specialisten van Terlouw u graag terzijde. De medewerkers beschikken over alle kennis van Volvo Penta producten. Of het nu gaat om motoren voor de beroepsvaart, pleziervaart of industrie.

Revisie Volvo Penta

Daarnaast heeft Terlouw Rotterdam alle mogelijkheden voor de revisie van Volvo Penta motoren. Medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid en kunnen snel en vakkundig alle mogelijke revisiewerkzaamheden uitvoeren. Dit gebeurt naar wens in de werkruimtes van Terlouw zelf (IJmuiden of Rotterdam) of eventueel op locatie.

In de eigen werkplaatsen beschikt Terlouw hiervoor over alle soorten professioneel gereedschap dat nodig is voor de revisie van Volvo Penta. Zowel voor de complete motoren als versleten onderdelen hiervan. Tevens zijn er hijssystemen beschikbaar waarmee zware Volvo Penta onderdelen veilig en verantwoord binnen de ruimte zijn te transporteren.

Revisie nodig?

Wanneer u twijfelt of uw Volvo Penta motoren of bepaalde onderdelen ervan toe zijn aan revisie – of dit zeker weet – neemt u dan contact op met Terlouw Rotterdam. Website: www.terlouwrotterdam.com; telefoon: 010 415 22 11

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”