Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Volvo penta onderdelen

Volvo Penta is een wereldwijd opererende leverancier van motoren en complete krachtsystemen voor de scheepvaart en industriële applicaties. De industriële motoren zijn geschikt voor statische, off-road toepassingen en het genereren van elektriciteit. De scheepvaartmotoren voor voortstuwing gecombineerd met generatorsets vormen daarbij een complete installatie.

Overzichtelijke indeling onderdelen

De onderdelen voor de verschillende Volvo Penta motoren zijn beschikbaar via de online webshop van Terlouw Rotterdam. Alle onderdelen staan overzichtelijk gerangschikt onder twee kopjes: Volvo Penta Parts en Volvo Penta accessoires.

Onder Volvo Penta Parts zijn onder meer dieselmotoren, generatorsets, benzinemotoren, overbrengingen en industriële motoren te vinden. Daarnaast is er speciaal ruimte gemaakt voor onderdelen van de klassieke Volvo Penta motoren. Vaak tegen een speciale prijs in te kopen.

Bij accessoires voor de Volvo Penta valt te denken aan onderdelen als scheepsschroeven, motor onderdelen, stuursystemen, componenten voor onderhoudswerkzaamheden en controle- en meetapparatuur.

Advies en inbouw

De specialisten van Terlouw Rotterdam kennen de Volvo Penta onderdelen op hun duimpje en zijn hierdoor als geen ander in staat om advies te geven én te helpen met het inbouwen van het betreffende onderdeel.

Meer informatie over Volvo Penta onderdelen is te vinden op de website van Terlouw Rotterdam (www.terlouwrotterdam.com) onder het tabblad ‘webshop’.

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”