Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Scheepsdiesel

Terlouw Rotterdam is van oudsher gespecialiseerd in de verkoop, revisie en reparatie van scheepsdiesels. Dankzij de kennis en jarenlange ervaring kan het bedrijf hiervoor wereldwijd de beste service verlenen. Vanuit de vestigingen in Rotterdam en IJmuiden staan specialisten 24 uur per dag klaar om beroepsvaart, visserij, en industrie op weg te helpen met hun specifieke scheepsdiesel.

Verkoop en service

De activiteiten rondom scheepsdiesels richten zich op zowel de verkoop van nieuwe motoren (inclusief advies) als het onderhoud aan bestaande motoren. Voor de beroepsvaart biedt Terlouw Rotterdam een complete service voor alle bekende merken scheepsdiesels. Daarbij repareert het bedrijf elk formaat; in de eigen vestiging of bij de klant op locatie. Van Volvo Penta zijn bijvoorbeeld vele onderdelen uit voorraad leverbaar.

Dezelfde activiteiten gelden ook voor scheepsmotoren voor de pleziervaart. Zo hebben de monteurs alle kennis in huis van alle bekende scheepsmotoren voor zowel zeil- als motorboten. Hiermee zijn ze in staat de juiste onderdelen snel te selecteren en te leveren. Of eventueel op locatie te monteren. Ook voor uitleg over scheepsdiesels staan de specialisten van Terlouw Rotterdam altijd klaar.

Contact

Scheepsdiesels zijn onze passie en daarom bij ons altijd in goede handen. Informeer naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe motor of onderhoud en service via tel. 010 415 22 11 of mail naar info@terlouwrotterdam.com.

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”