Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Motorrevisie

Motorrevisie is een uitstekende manier om bestaande, al wat oudere motoren een ‘tweede leven’ te geven. Door middel van onder meer het reinigen van de motordelen en het vervangen van versleten componenten zijn motoren praktisch weer ‘als nieuw’ te maken. Motorrevisie is wat dat betreft door ‘hergebruik’ een uitstekende manier om zowel geld als het milieu te besparen.

Verschillende motoren

Terlouw Rotterdam voert motorrevisies uit aan praktisch alle merken dieselmotoren die worden gebruikt in de industrie en de scheepvaart. Daarbij worden motoren uit zowel de beroeps- als pleziervaart gereviseerd door gespecialiseerde en VCA-gecertificeerde medewerkers. Mensen die ruime ervaring en de technische kennis hebben om de staat van een motor te beoordelen en een plan met betrekking tot de motorrevisie te maken. Wanneer bepaalde onderdelen niet meer beschikbaar zijn, zal Terlouw proberen vanaf tekening de onderdelen zelf te vervaardigen of een alternatief te bieden.

De motorrevisies worden uitgevoerd in moderne en professioneel ingerichte werkplaatsen waar alle gereedschappen, onderdelen maar bijvoorbeeld ook kraansystemen beschikbaar zijn om efficiënt maar bovenal veilig en milieubewust te werken. Wanneer het uitvoeren van een motorrevisie te kostbaar is, dan zal Terlouw dit eveneens aangeven.

Meer weten over motorrevisie?

Voor advies over motorrevisie kunt u contact opnemen met Terlouw Rotterdam via www.terlouwrotterdam.com. Bellen is natuurlijk ook mogelijk via 010 415 22 11.

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”