Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Industriemotoren

Terlouw Rotterdam is gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en reparatie van diesel-/industriemotoren. Ook voor aanverwante componten rondom industriemotoren bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer bepaalde onderdelen niet (meer) leverbaar zijn, dan worden deze in eigen beheer zorgvuldig voor u vervaardigd.

Onderhoud, service en reparatie industriemotoren

Op het vlak van onderhoud, reparaties en revisies aan industriemotoren heeft Terlouw inmiddels een grote hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Bijzonder belangrijk voor sectoren waarin stilstand direct leidt tot relatief grote verliezen! Met veel bedrijven zijn dan ook langlopende onderhoudscontracten afgesloten om de downtime tot een minimum te beperken.

De industriemotoren worden onderhouden of gerepareerd in één van de vestigingen van Terlouw of bij u op locatie. De werkplaats van Terlouw Rotterdam is zo ingericht dat complete vrachtwagens met industriemotoren en -sets naar binnen zijn te rijden en ter plaatse te lossen. Zware bovenloopkranen kunnen lasten tot 10 ton direct van de vrachtwagen aftillen.

Met betrekking tot onderhoud, service en reparatie richt Terlouw zich op alle bekende merken en gaat bovendien geen formaat uit de weg.

Meer weten over industriemotoren?

Wanneer u benieuwd bent naar het assortiment industriemotoren van Terlouw en wat het bedrijf kan betekenen voor u op het vlak van onderhoud, service en reparatie, neemt u dan contact op via (0)10 415 22 11 of bezoekt u de website www.terlouwrotterdam.nl

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”