Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Hoogwaardige hermotorisering

Terlouw Rotterdam is een specialist in de revisie, reparatie en verkoop van dieselmotoren voor de scheepvaart. Onze kennis en uitgebreide ervaring zetten wij graag in om u de beste service te bieden. Ook op het gebied van hermotorisering kunt u bij ons terecht. Wij bieden een oplossing wanneer wél uw motor, maar niet uw schip aan vervanging toe is.

Kwaliteit en vakmanschap

Binnen onze onderneming werken goed getrainde medewerkers die VCA gecertificeerd zijn en die streven naar de allerbeste kwaliteit. Zij zullen u van deskundig advies voorzien wanneer hermotorisering aan de orde is. Zodra de reparatie van uw huidige motor meer kosten met zich meebrengt dan een nieuwe motor of wanneer u twijfelt aan de staat van uw huidige motor, is hermotorisering zeker het overwegen waard.

In onze goed uitgeruste werkplaats werken deskundige medewerkers aan een perfecte hermotorisering. Wij zijn geroemd om onze snelheid en service en zetten deze dan ook graag in voor uw hermotorisering.

Meer informatie

Bent u van mening dat hermotorisering een mogelijkheid voor u is? Neem dan telefonisch contact met ons op voor deskundig advies via: 010 415 22 11. Mailen naar info@terlouwrotterdam.com kan ook. Tevens kunt u met al uw vragen over hermotorisering bij ons terecht.

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”