Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Dieselmotoren te koop

Terlouw Rotterdam is wereldwijd één van de meest vooraanstaande bedrijven wanneer het gaat om de verkoop, revisie en reparatie van (marine) dieselmotoren. Het bedrijf heeft daarbij praktisch alle soorten dieselmotoren te koop en in het assortiment. Variërend van groot en robuust voor de beroepsvaart tot kleiner en afgestemd op de pleziervaart. Bovendien zijn er ook dieselmotoren te koop die voldoen aan de eisen en wensen van de industrie en offshore.

Staat van dienst

De dieselmotoren die Terlouw te koop aanbiedt, zijn stuk voor stuk van uitstekende en bewezen kwaliteit. Het bedrijf heeft daarnaast een indrukwekkende staat van dienst daar waar het aankomt op het onderhoud, service en reparatie van dieselmotoren.

Wanneer op zoek bent naar een (marine) dieselmotor, staan specialisten van Terlouw u graag terzijde om u te helpen bij de juiste selectie. Door de uitgebreide kennis van zowel boten in de plezier- als beroepsvaart, wéten onze specialisten wat hier speelt en welke factoren van invloed zijn op de juiste keuze. Hetzelfde geldt voor dieselmotoren in de industrie en offshore

Waar te koop?

De Volvo Penta (marine) dieselmotoren die Terlouw standaard te koop aanbiedt, zijn te vinden in de webshop. Hierin zijn tevens alle mogelijke bijbehorende onderdelen inclusief technische informatie beschikbaar.

Voor alle vragen die afwijken van de standaard uitvoeringen, neemt u telefonisch contact op met Terlouw via: 010 415 22 11

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”