Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht

Een dieselmotor voor uw boot?

Terlouw uit Rotterdam heeft een passie voor dieselmotoren; in welke branche deze ook worden toegepast. Iedere booteigenaar, die op zoek is naar een dieselmotor die optimaal bij zíjn of haar boot past, is bij Terlouw dan ook aan het juiste adres.

De specialisten van dit bedrijf zijn op de hoogte van alle eisen die aan een dieselmotor worden gesteld; zowel binnen de beroeps- als de pleziervaart. Daarnaast kiezen bedrijven voor Terlouw vanwege de uitstekende service en snelheid waarmee het bedrijf reageert.

Service en onderhoud

Naast de verkoop van dieselmotoren is Terlouw sterk in het uitvoeren van onderhoud aan dieselmotoren voor uw boot. In een splinternieuw, ruim en modern bedrijfspand is alles aanwezig om snel en professioneel onderhoud uit te voeren. In de goed geoutilleerde werkplaats met bovenloopkranen voeren VCA gecertificeerde medewerkers de benodigde werkzaamheden uit. Efficiënt, snel en professioneel.

Daarbij repareert Terlouw elk formaat dieselmotor. Van Volvo Penta zijn vele onderdelen uit voorraad leverbaar. Met veel booteigenaren, rederijen en werven heeft het bedrijf bovendien een langlopend onderhoudscontract.

Tevens hebben de monteurs van Terlouw alle technische kennis in huis om reparaties uit te voeren aan dieselmotoren voor een zeil- of motorboot. In samenwerking met Marina Seaport IJmuiden is er mogelijkheid tot het praktisch voor de deur afmeren van uw plezierjacht. Tevens bestaat de mogelijkheid uw boot op de kant te zetten.

Meer weten?

Voor meer informatie over de juiste dieselmotor voor uw boot of het onderhoud hiervan, kunt u contact op met Terlouw Rotterdam via www.terlouwrotterdam.com

Waarom Terlouw

  • Snelle levering onderdelen
  • 24/7 service wereldwijd
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs
  • Sales support
  • Scherpe prijzen
  • Expertise
  • Flexibiliteit

Onze kernwaarden

Snelheid
Expertise
Flexibel
24/7 service

Dit zeggen onze klanten

“Terlouw is een zeer kundig bedrijf waar ze alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te helpen”
“Een top team van specialisten die de klant enorm ondersteunen”